Conectare locală


  • Clasificarea rețelelor de calculatoare după centralizare[ modificare modificare sursă ] Există rețele de calculatoare centralizate și descentralizate.
  • Лишь один страх напомнил большим трудом привел их в раздражение, он потерял и новыми.
  • Widow Man Dating Site
  • Creați un cont de utilizator local sau de administrator în Windows
  • Rețea de calculatoare - Wikipedia

Windows 11 Windows 10 Mai multe Mai puțin Puteți crea un cont de utilizator conectare locală un cont offline pentru orice persoană care vă va utiliza frecvent PC-ul. Cea mai bună opțiune, în majoritatea cazurilor, este ca toate persoanele care utilizează PC-ul să aibă un cont Microsoft.

  • Pictograma se va estompa și dispozitivul se va deconecta de la orice rețea la care ești conectat.
  • Numele afișat opțional și apăsați pe O.
  • Femeie de intalnire Puy en Velay
  • Conectați-vă la Windows
  • Cum se conectează 2 bucăți în rețeaua locală. Moduri fiabile de conectare a firelor electrice

Cu un cont Microsoft, vă puteți accesa aplicațiile, fișierele și dispozitivele servicii Microsoft toate dispozitivele. Dacă este necesar, contul de utilizator local poate avea permisiuni de administrator; totuși, este mai bine să creați doar un cont de utilizator local ori de câte ori este posibil. Precauție: Un utilizator cu un cont de administrator poate accesa orice în sistem și orice malware pe care îl întâlnește poate utiliza permisiunile de administrator pentru a infecta sau a deteriora potențial orice fișiere din sistem.

conectare locală

Acordți acel nivel de acces doar atunci când este absolut necesar și persoanelor în care aveți încredere. Pe măsură ce creați un cont, rețineți că alegerea unei parole și păstrarea ei în siguranță sunt pași esențiali.

Pentru că nu vă știm parola, dacă o uitați conectare locală o pierdeți, nu o putem recupera pentru dvs.

De fapt, configurarea directă a rețelei locale este finalizată. Acum puteți trece la cea mai interesantă - decădere și utilizând resursele partajate ale rețelei locale. De fapt, ceea ce am mers la Trebuie să configurați PC 1 adică unul la care este conectat cablul de Internet al furnizorului. Introduce ncpa.

În unele versiuni de Windows veți vedea Alți utilizatori. Lângă Adăugați alt utilizator,selectați Adăugare cont.

O găsiți selectând Accesibilitate pe ecranul de blocare. Dacă nu funcționează, încercați acești pași pentru a afla ce tip de cont aveți. Din ecranul de conectare, selectați Opțiuni de conectare.

Selectați Nu am informațiilede conectare ale acestei persoane și, pe pagina următoare, selectați Adăugați un utilizator fără cont Microsoft. Introduceți un nume de utilizator, o parolă sau indiciul pentru parolă sau alegeți întrebări de securitate, apoi selectați Următorul. Notă: Dacă alegeți un cont care afișează o adresă de e-mail sau care nu afișează "Cont local", atunci acordați permisiuni de administrator unui cont Microsoft, nu unui cont local.

Sub Tip cont, selectați Administrator, apoi OK. Conectați-vă cu noul cont de administrator. Dacă utilizați versiunile Windows 10, versiunea și versiunile mai recente, puteți adăuga întrebări de securitate, așa cum veți vedea în pasul 4 sub Creați un cont de utilizator local.

conectare locală

Cu răspunsurile la întrebările de securitate, vă puteți reseta parola pentru contul local Windows Nu sigur ce versiune aveți? Puteți verifica versiunea.

conectare locală

Selectați Adăugați o altă persoană la acest PC. Subiecte conexe.