Partener casual, Formular partener / Supplier application


Disponibilitate în magazine Descriere scurta Indiferent partener casual vei pleca într-o călătorie de afaceri sau în vacanța mult visată, Rucsacul Casual Dormeo Go îți va fi un partener de încredere!

Caut căsătorite bărbați din Cluj-Napoca

Are un design ergonomic și elegant, perfect pentru spate, și este confecționat dintr-un material special rezistent la pete și apă. Dimensiuni: 34x27x11 - suficient de încăpător pentru a lua cu tine tot ce este necesar.

Schimbarea fotografiilor site ului dating

Afla mai multe Detalii despre produs Creat special pentru a te bucura de confort și durabilitate Rucsacul Casual Dormeo Go a fost creat pentru a îți oferi posibilitatea de a depozita toate lucrurile esențiale pentru o zi, într-un rucsac cu design modern și practic dar și care se asortează perfect oricărui stil de îmbrăcăminte. Indiferent dacă te partener casual către școală sau birou, trebuie să te asiguri că ai toate lucrurile necesare partener casual tine într-un rucsac elegant ce are un mâner din aluminiu ce îi oferă eleganță, îl face ușor de manevrat și nu îl îngreunează.

Buzunare practice pentru o organizare eficientă Rucsacul Casual are un volum de 9,8 L și te ajută sa fii echipat pentru o zi întreagă. Multiplele compartimentări asigură o bună organizare, având buzunare atât pentru a putea lua cu tine agende dar și sticla de apă, le ai mereu la îndemână.

doamna singura din moinești

Multe alte mici buzunare oferă posibilități infinite de a te organiza astfel încât să ai toate lucrurile la îndemână. Design ergonimic perfect pentru a-l folosi in fiecare zi Rucsacul Casul Dormoe Go este confecționat dintr-un material special rezistent la pete și apă. Dimensiunile acestui rucsac sunt 34x27x11 cm, înseamnă că este suficient de mic încât să arate foarte bine dar și suficient de încăpător încât să încapă în el absolut tot ce îți este necesar.

Prima idee de intalnire de sex feminin

Greutatea de doar 0,6 kg îl face confortabil și cu siguranță acest rucsac va devein rapid parte din viața ta de zi cu zi. Magazinul de la care le poti ridica va putea fi ales in procesul de comanda, in a doua etapa. De asemenea, produsul este disponibil la vanzare in urmatoarele magazine: Pareri clienti 2 Pareri.

Site ul Dating Application