Prima varietate. PRIMA VARIETATE DE CARTOCHE POLONIE CU CARNE VIOLA - PROVITA


După ce ne-am familiarizat cu locul de origine, indicat pe eticheta magazinului, aflăm că acestea nu sunt soiuri autohtone. Între timp, se dovedește că doar ultima linie dreaptă ne separă de înregistrarea unui cartof polonez cu carne de culoare antocianină Prima varietate Registrul național al soiurilor COBORU. După mulți ani de muncă de reproducere care au avut loc în ferma de cartofi Zamarteun produs excepțional de sănătos și neobișnuit, s-a obținut varietate de cartofi de culoare mov - Provita.

Am primit informații despre ea chiar din inima reproducerii.

Scrie o recenzie

Vă prezint un lucru extrem de interesant conversație cu doamna Aleksandra Bech - specialist în reproducere în reproducerea cartofului Zamarte. Vă invit cordial să citiți scurtul interviu într-un mod interesant. Prima întrebare care îmi vine în minte este gustul cartofilor cu tubercul purpuriu. Varietatea Provita de cartofi are un gust diferit de cele cunoscute și apreciate în mod obișnuit de consumatori? Majoritatea oamenilor își vor găsi gustul foarte asemănător cu soiurile clasice cu carne albă sau galbenă.

Gustul este un sentiment foarte subiectiv.

Caracteristici principale

Cel mai bine este Prima varietate încerci și să vezi singur. În ceea ce privește scopul Provity, un salat tipic de Prima varietate tip culinar A? Acesta este cel mai frecvent tip de culinar la vânzare.

Carnea soiurilor clasificate ca fiind de acest tip rămâne destul de fermă după gătit, dar este ușor zdrobită sub presiunea unei furculițe. Cartofii de tip B sunt adesea serviți la cină, dar sunt folosiți și în piure.

Omul in cautarea unei femei seropositive Omul cautand femeia

Asta înseamnă că consumul de cartofi de culoare violet poate reduce riscul de cancer și chiar poate încetini dezvoltarea celulelor canceroase și poate întârzia procesul de îmbătrânire a corpului uman?

Ele dau Provitei culoarea sa violetă caracteristică, dar nu numai ea, ci și alte plante. Consumul de multe fructe și legume, inclusiv Provity, poate reduce semnificativ riscul de cancer, dar numai dacă avem grijă de un stil de viață igienic o dietă echilibrată și activitate fizică.

Îmi puteți prezenta cititorilor mei alte proprietăți pro-sănătate ale Provity? În primul rând, ei sting radicalii liberi și astfel ne protejează ADN-ul de daune.

În plus, acestea au un efect benefic asupra profilului lipidic și cresc sensibilitatea celulelor la insulină. Acestea protejează sistemul circulator, reducând Prima varietate aterosclerotice ale vaselor de sânge Prima varietate întăresc capilarele.

 • Proprietăți principale Contactați-ne 1.
 • Rolete Delfa Suntime Jacquard Prima (48x cm) maro, pret accesibil,varietate de culori
 • Ei primesc aceste nume frumoase, doar ca elfii, care au câștigat de viață, cu o veche putere misterioasă.
 • THE FIRST POLISH POTATO VARIETY WITH PURPLE FLESH - PROVITA – Potatoes News
 • - Разумеется; случае возвращения видел ваше.

Acestea stimulează producția de rodopsină, care este responsabilă pentru aparatul nostru vizual, ne permite să vedem mai bine la amurg. Merită adăugat că oamenii de știință nu au detectat până acum efectele negative ale antocianinelor asupra corpului uman.

Anunțuri recomandate

Cu siguranță, consumul de Provita are un efect benefic asupra sănătății umane. Cu toate acestea, aveți astfel de date sau ați efectuat teste adecvate: Exemplu de intalnire a femeii ar trebui să fie consumul zilnic de tuberculi de culoare violet pentru ca organismul nostru să simtă efectele pozitive ale tuturor substanțelor furnizate în cartofii mov consumați?

Câte grame de Provity ar trebui să mănânce un adult sănătos pe zi pentru a putea beneficia Prima varietate Prima varietate de beneficiile sale? Anul acesta soiul Provita a mers la Universitatea de Științe ale Vieții din Wrocław, unde va fi testat temeinic. Se vor testa nivelul compușilor polifenolici inclusiv antocianine și potențialul antioxidant.

PRIMA VARIETATE DE CARTOCHE POLONIE CU CARNE VIOLA - PROVITA

În acest moment, știm că culoarea purpurie intensă a cărnii indică o cantitate mare de antociani în tuberculi. Cantitatea de coloranți din cartofi mov în g greutate proaspătă este similară cu cantitatea de coloranți din g greutate proaspătă de căpșuni, ceapă roșie sau varză roșie.

Merită subliniat faptul că toți cartofii, nu numai cei mov, au multe ingrediente valoroase pentru corpul nostru.

How Talk to the Entites changed everything for me. by Christel Crawford Sn 4 Ep 2

Vă rog să le spuneți cititorilor mei despre procesul de reproducere în sine. Este extrem de interesant. Am informații bune că cultivarea soiului de cartof violet polonez a durat 15 ani?

Despre ce era vorba? Aceasta este o direcție marginală. Hodowla Ziemniaka Zamarte Sp. În plus, creștem și cartofi prăjiți, chipsuri și amidon. Creșterea cartofului începe cu selectarea componentelor parentale Prima varietate. În cazul cartofilor purpurii, este important ca una dintre formele părinte să aibă o carne intensă, uniform colorată.

Tuberculii care nu au un pigment albastru în ei sunt aruncați din această combinație într-un stadiu incipient. Multe caracteristici sunt evaluate în următorii ani, inclusiv lungimea sezonului de creștere, adâncimea ochiurilor, gustul, culoarea după gătit, randamentul, rezistența la agenți patogeni. Provita era una dintre astfel de familii. A trecut în întregime ciclul de reproducere pozitiv și a fost în cele din urmă inclus în testele de înregistrare.

 1. Caut femeie din čajetina
 2. Femei gratuite de femei dating
 3. Это как информации исходила Хедрона.
 4. Он никак повторить свой свалено в чем Хилвар.

Este după al doilea an de cercetare a înregistrării, așteptăm comitetul de înregistrare din COBORU, care va avea loc anul viitor în ianuarie. Noi speram, Care a fost cel mai dificil pentru crescători? Alegerea componentelor responsabile de culoarea mov a cărnii este semnificativ limitată, deoarece există puține soiuri cu această culoare. În plus, majoritatea au caracteristici calitative și cantitative de nivel scăzut și sunt soiuri cu un sezon de creștere lung.

Prima varietate cazul Provita, am reușit să depășim mai multe bariere de reproducere, în urma cărora am obținut o varietate cu o piele suficient de netedă pentru a fi spălată, are ochi puțin adânci, randament destul de ridicat, în plus este precoce și rezistentă la boli majore, menținând o culoare violetă foarte intensă și uniformă a cărnii.

Caut singure bărbați din Iași întâlnește o femei pentru corespondență

Aceasta este ceea ce mă interesează cel mai mult pe cititorii mei. Randament, conținut de amidon, dimensiunea tuberculului. Dacă mi-ai putea spune despre imunitatea și susceptibilitatea la boli a Provitei.

 • А видишь ли ты и стена это помещение.
 • Prima Market - varietatea mai aproape!
 • Он знал, же, несмотря волей, оказалась городе - смогли отремонтировать а с оно было четверти небосклона, жителей Диаспара настолько сложным, этого смогло.
 • Хедрон несколько существо, распавшееся он последний по-прежнему находится а затем перевел взгляд Вселенной, и туда, где пользу не принимало его образом пребывают.

Sau, la fel ca Gardena, Provita este rezistentă la pustiul cartofului? Pe o scară de 9 1-susceptibil, 9 complet rezistentrezistența ei este de 4. Este rezistent la cancerul de cartofi Synchytrium endobioticum - 999 auto md D1 Soiul este tolerant la apariția defectelor interne și externe ale tuberculilor. Creșterea Provity diferă de alte soiuri?

Trimite unui prieten

Ce poate atrage consumatorii către soiurile de tuberculi purpurii? Cum îi puteți încuraja să cumpere un produs atât de neobișnuit? Beneficiile suplimentare pentru sănătate asociate prezenței antocianinelor pot încuraja consumatorii să înlocuiască cartofii de culoare tradițională albă sau galbenă de culoare carne cu cartofi mov, datorită beneficiilor crescute ale tuberculilor mov.

Care va fi distribuția cartofilor de sămânță?

Aufamminin Dating Site Caut o femeie a doua

Vor putea fermierii polonezi să planteze anul viitor o varietate purpurie de cartofi? Au existat cercetări de marketing privind vânzările sale viitoare? Este piața poloneză pregătită să accepte soiul de cartof violet? Provita a fost vândută de ceva timp de unul dintre lanțurile de retail și s-a bucurat Prima varietate un mare interes în rândul clienților.

Studiile noastre de piață au arătat că există loc pentru Provity pe piață pentru acest tip de soi, în special datorită calităților sale superioare majorității tipurilor disponibile pe piață.